En aquesta imatge podem visualitzar quatre tipus de cols. D'esquerra a dreta: col lombarda, col de cabdell, col-i-flor, i bròquil.
Les cols són de les hortalisses més agraïdes. Són resistents a les plagues, a la sequera, a les gelades (ocasionals), i proporcionen un aliment prou nutritiu, ric en vitamina A, vitamina C, Potassi, i una sèrie d'elements anticancerosos com són els carotenoides, la clorofil·la i els glucosinolats.
Lectura interessant: La col i els seus parents, aliment i medicina.
Les cols són de les hortalisses més agraïdes. Són resistents a les plagues, a la sequera, a les gelades (ocasionals), i proporcionen un aliment prou nutritiu, ric en vitamina A, vitamina C, Potassi, i una sèrie d'elements anticancerosos com són els carotenoides, la clorofil·la i els glucosinolats.
Lectura interessant: La col i els seus parents, aliment i medicina.
0 comments:
Publica un comentari a l'entrada